Onderhoud en renovatie

Elk gebouw heeft vroeg of laat onderhoud nodig of is toe aan een renovatie. En dat is niet iets wat je er zomaar even bij doet. Renoveren is specialistisch werk en vraagt om vakmanschap. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren over en uitvoeren van groot onderhoud en renovatie voor zowel particulieren, bedrijven als woningcorporaties.
Samen met onze partners Warmes uit Lattrop en Maneschijn uit Vroomshoop hebben wij vijf jaar geleden de handen in elkaar geslagen en www.ezb.nl opgericht. Samen met hen zetten wij onze ervaring en specialismes in om sociale huurwoningen te transformeren tot energiezuinige woningen. EZB zorgt voor een zorgeloze energiesprong voor woningcorporaties.

Deze website staat in de steigers


Om u nog beter van dienst te zijn, staat onze website even in de steigers. Gelukkig is deze bijna online en dan kunt u zich laten verrassen door onze projecten, in alle facetten, die wij hebben gerealiseerd.

Kunt u niet zolang wachten?


Geen probleem. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons via telefoonnummer of via: info@webbink-bouw.nl