Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheden. Door onze duidelijke visie op klantgerichtheid en onze transparantie, kost het dagelijks met MVO bezig zijn geen extra inspanning. Wij zoeken continu naar verbeteringen. Wij zijn aangesloten bij de bedrijvenbranche Bouwend Nederland en hebben diverse erkenningen zoals een erkend leerbedrijf voor diverse scholen, BouwGarant, FSC en Woningborg. In de organisatie hanteren wij de CAO van de Bouwnijverheid.

U ziet dit bij ons terug door:

  • Het is onze verantwoordelijkheid om financieel gezondheid te blijven om zo onze continuïteit als werkgever te waarborgen. Wij zijn zuinig op onze medewerkers, ons grootste goed. Zij zijn goed opgeleid, beschikken over de juiste, gecertificeerde materialen en krijgen duidelijke instructies zodat veiligheid en gezondheid niet in het geding komen. Dat is niet genoeg. Wij proberen onze opdrachtgevers te ontzorgen en nemen maatregelen voor een veilige bouwomgeving met zo min mogelijk overlast voor buurtbewoners of passanten.
  • De bouwwereld probeert op alle mogelijke manieren de druk op het milieu te verminderen. Ook wij dragen bij aan een beter milieu. Er wordt continu gezocht naar verbeteringen om minder CO2 uit te stoten. Wij maken gebruik van verantwoorde grondstoffen, materialen en arbeidsmiddelen. Wij zetten in op een duurzame inkoop van materialen. Alle afvalstoffen worden gescheiden aangeboden en afgevoerd door een erkend verwerker. En wij beperken de transportbewegingen.
  • Wij zijn betrokken bij de ontwikkelingen van de gemeenschap. Wij leveren een bijdrage aan sportverenigingen en maken culturele evenementen mede mogelijk door sponsoring of door de inzet van onze kennis en kunde.
  • Het toepassen van duurzame bouwtechnieken en -materialen speelt een grote rol. Wij bouwen met hoge isolatiewaarden. Onze prefabconcepten worden gebouwd in de fabriek, hierdoor ontstaat er nauwelijks afval. Bij luchtdicht bouwen wordt er naast de besparing op energie ook winst behaald op het gebied van waterdichtheid, inwendige condensatie en akoestiek.

Deze website staat in de steigers


Om u nog beter van dienst te zijn, staat onze website even in de steigers. Gelukkig is deze bijna online en dan kunt u zich laten verrassen door onze projecten, in alle facetten, die wij hebben gerealiseerd.

Kunt u niet zolang wachten?


Geen probleem. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons via telefoonnummer of via: info@webbink-bouw.nl